All-inclusive / inspiratie opdoen

Themagerichte workshops

De beste ideeën ontstaan in een ontspannen omgeving. En dat is precies wat de Creatieve Coöperatie je biedt. In deze ongedwongen sfeer worden de stropdassen ongemerkt losser gemaakt, komt het hoofd tot rust en borrelen de creatieve ideeën spontaan op. Hoewel spontaan …, daar helpen we natuurlijk wel een handje bij. Bijvoorbeeld met onze creatieve workshops, verrassende activiteiten en sfeervolle ruimtes. Onze frisdenkers en waarmakers zijn de activiteitenbegeleiders bij deze themagerichte workshopdagen. Na dit ‘retourtje CC’, barst je van de energie en ideeën. 

Zo vond bijvoorbeeld een team van Windesheim nieuwe inspiratie bij de Creatieve Coöperatie:

Inspiratiedag projectteam Pedagogiek

Soms is de uitdaging die je aanneemt zo groot, dat je het gevoel krijgt dat je in rondjes rent. Dan kun je blijven worstelen of er juist even op uit trekken. Het projectteam van de opleiding Pedagogiek van Hogeschool Windesheim in Zwolle liep vast bij het ontwerpen van de nieuwe minor ‘Jong & Oud’. Met de vraag ‘help ons terug naar de kern’ benaderden zij de Creatieve Coöperatie.

Door samen op pad te gaan, ontstonden nieuwe verbanden en denkrichtingen. Deze zorgden er uiteindelijk voor dat het team van Windesheim helder zicht kreeg op de hoofdlijnen. Concrete stappen volgden en de eerste versie van het projectplan ontstond al snel. Onze open CC-blik tijdens deze gezamenlijke ontdekkingsreis: creatief en ondernemend, hielp hen vooruit. Het projectteam stapte uit bij het volgende tussenstation. Want beginnen uiteindelijk niet alle reizen – ook de grootste – met die kleine eerste stap? Op weg gaan, accepteren dat er tussenstations zijn voordat de eindbestemming wordt bereikt én de fun ervaren van een omleiding. Deze kan verrassende vergezichten opleveren.