SMAACCK

SMAACCK is een plek waar je kunt eten, werken, ontmoeten en inspireren onder het genot van andermans ideeën en inspiratie. In een heerlijke stoel, of op een eenvoudige kruk en onder het genot van een kop koffie, een uitgebreide lunch of je eigen boterhammen. Er is plek voor het delen van ideeën, er zijn materialen om ideeën te verbeelden en creatieve ondernemers om ze verder te brengen.

Voor de culinaire kant zorgt een collectief van vaste koks die ook elkaar weer inspireren en die een divers netwerk van culinaire geesten, professioneel en hobby om zich heen verzamelen waarmee ook een fysieke Zwolse/regionale gemeenschap van culinaire geesten ontstaat. Die elkaar inspireren om niet alleen tot culinaire hoogstandjes te komen maar die ook activiteiten organiseren met ondernemers in het CC netwerk. Samen met de CC-ers zorgen de koks voor de ondernemersdynamiek.

Hoe wordt dit vormgegeven? 

De ruimte is open van 9.00 – 17.00 uur. Je kan hier dan terecht om te lunchen, werken, vergaderen of voor een heerlijke kop koffie. Iedere dag zorgt een van de koks uit het collectief voor de inwendige mens. Te lang op kantoor blijven zitten en geen tijd meer om nog te koken? Kom dan langs voor een verse (biologische) maaltijd om mee naar huis te nemen, of natuurlijk op kantoor op te eten. 

Wil je de ruimte gebruiken buiten de openingstijden? Informeer dan bij de receptie naar de mogelijkheden.  

smaacck