Snoepreisje / entertainment

Event met ambachtelijke workshops en verfrissende activiteiten

Een origineel teamuitje, verrassende relatiedag of iets te vieren met de collega’s? De Creatieve Coöperatie heeft alles in huis om jou en je collega’s of relaties een bijzondere dag of middag te bezorgen. Laat je verrassen door ons creatieve team met ambachtelijke workshops en verfrissende activiteiten. Geef je wensen op en wij gaan aan de slag om er een onvergetelijke dag van te maken.

De avond voor het grote schoolreisje, het vooruitzicht op een gezellig samenzijn met vrienden, de voorpret van een heerlijk diner. De Creatieve Coöperatie kent niet alleen een uitgekiende doorsnee van de creatieve industrie, maar ook een verrijkende combinatie van ambachtelijk talent, die evengoed de geest voedt als de maag. Ideaal als bedrijfsuitje, met een vriendenclub of je bestuur. Bijvoorbeeld de Rabobank en In Tense gingen je voor.

Het vers gebrouwen Hettinga bier smaakt toch anders na een productieve workshop bij houtwerkplaats Houtactief. Inspiratie haal je ook uit een smaakvol gerecht, dat je onder begeleiding van de dames van Cook & Zopie zelf hebt klaargemaakt. Stel je voor dat je bij ons een hele dag mag doorbrengen om te doen wat je leuk vindt? Dat is toch met recht een verwen- en inspiratiereisje te noemen? Goud smeden, hout bewerken, koken, interieur ontwerpen, muziek maken, schilderen, 3D- printen, tassen shoppen, theater maken … Wanneer was jouw laatste snoepreisje?